naszym-zdaniem

ApelZ inicjatywy władz PTOP powstał apel, skierowany do Ministra Środowiska prof. dr. hab. Jana Szyszko, w sprawie Puszczy Białowieskiej. Pod apelem podpisało się 14 polskich organizacji ornitologicznych, dodatkowo poparcie wyraziło Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian" - pod listem jednak nie zostało wymienione, gdyż wiadomość o tym dotarła do nas w chwilę po wysłaniu listu. Treść apelu poniżej. (jb)

AKTUALIZACJA: do apelu dołączyła także Fundacja Akcja Bałtycka! Dziękujemy!

Apel_ws_Puszczy_Bw.pdf

Sekretariat PTOP

ul. Ciepła 17 15-471 Białystok tel./fax.: 85 664 22 55, 85 6754862 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Biuro Regionalne w Olsztynie

ul. Murzynowskiego 18, 10-684 Olsztyn, tel./fax.: 89 533 68 66 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Gospodarstwo rolne PTOP

Żywkowo 7 11-220 Górowo Iławeckie tel./fax.: 89 761 82 07 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.